haaloj



Jag sitter här nu med Anna, vi har tagit en massa bilder som jag dock inte vill visa, haha svär jag är riktigt fuul! aja .. men iaf så ska vi snart gå ut tror ja, & btw  , mitt hår är i alla fall snyggt (eller?) åtminstonde fick jag det(a)

godmorgon ?

nu sitter jag & gör ingenting, anna ligger inne i rummet & ser en film med min lillasyster, jag har fått städa ... hmm men förhoppningsvis så kommer det bilder som vi lägger in, typ bland annat nyårsoutfit osv , men nu vet jag inte mer vad jag ska skriva.. vet inte ifall ni borde få veta mina nyårslöften eller inte för sanningen är att jag är ganska osäker .. vet inte riktigt lixom äh svårt att förklara men det finns inget speciellt jag tänker på än som jag vill dela med mig om här på bloggen .

visst är det störigt när man tror att man hjälper till & alltid finns vid nåns sida men sen är det endå skit man får tillbaka ... ?

godkväll ;)

nu har jag nyss vatt i byn & hjälpt mamma o handla .. men iaf idag har jag haft sovmorgon , det behövde jag ;) jag var ute igår kväll men inte så länge , var tvungen att gå hem tidigt o fixa lite saker.. gick hem typ vid tio nåt sånt . men jag hade kul ;D Alexandra skulle egentligen också med ut men hon skulle kriga med ¨sin mamma ;p haha . men jag var i stan idag med min siss lina, köpte klänning till imorgon och trosor(smäxiga;D) och litte annat smått. Klänningen kommer i en bild imorgon förhoppningsvis :) nu äter jag mellis(lite sent) haha, jag var hungrig.. å så ska vi äta inom en timme , hmm ? Aja, ikväll kommer Annaälskling hit ! <333 hoppas verkligen vi får kul :D
förresten så har jag inte ridit idag, undrar om han fick stå elr om nån annan tog honom..?

bye

hejhej

idag har jag inte gjort nåt speciellt förutom att jag var i stallet imorse, tänkte egentligen gå ut senare men är typ helt död i kroppen.. men det gick bra med Joker idag, hade träning för anna ute på ängen, & han hade ganska konstigt temprament .. Han var lugn & så, sen bara några gånger från ingenstans skrek han till & kickade sen var han lugn igen , jag bah wtf? men iaf det gick jätte bra tkr jag ;) Han kändes fin å så, och han arbetade finfint:) tränade mke på att strunta i muntagen & bara rida honom med säte & skänklar, rätt svårt men kul! det fick en att tänka på hur mycket jag ''drar'' honom i munnen ibland ... menmen , nöjd är jag iaf :D


hur gör man ? ...



nu ska jag bara lära om mig att skriva sms på touch och överhuvudtaget hur den här mobilen fungerar, och på köpet måste man först ladda den i datorn och ladda ner alla program .. HELP ! ;)

tjeenare ;)

nu är jag hemma igen från stallet, vart uppe tidigt imorse sen kom Tomas och hämtade mig vid kvart över nio, nåt sånt , sen dess har jag vatt i stallet, Rätt behagligt idag , bara 3-4 - !:D kommer ihåg typ för lite mer än en vecka sen när det var 17 - !! , det var för kallt... menmen , det gick bra att rida, han är ganska pigg även om han tycker att det är lite jobbigt att pulsa i den tjocka snön, men när vi väl galopperade sen, när vi kom till hyfsat underlag & sånt, så kickade han(såklart) sen så skulle han bannemej tävla med Vincent hmm .... inte så kul när han springer så fort för jag är rädd att han ska snubbla i o med att det är så tjock snö . Aja , det gick rätt bra iallafall & han var mysig idag ! Sen efter jag hade ridit så masserade jag han, och det behöver han för det underlättar för hans gamla skada när han blev stel . Sen mös jag med Juvel och kollade igenom henne , hon ser ut att må bra, synd att jag är egentligen för stor nu för att rida henne, hon är b-ponny och dessutom 23 år så .. men vet ni vad? Jag skrittade henne igår ^^ Hon har stark rygg så lite går bra :) Norea satt upp på totte igår, (en shetlandsponny) men han gillade det INTE han skulle fasen kicka av henne , den rackaren !;D Aja nog med det, nu sitter jag här & funderar på vad jag ska hitta på .. hmm trodde att jag skulle vara med kompisar  hela jullovet men jag har typ ingen ork eller lust, men på torsdag ska jag nog till stan, sen på fredag(nyår) kommer Anna hit ! :D får se ifall jag kan få henne till att skriva ett inlägg, hade ju vart trevligt jue ^^  vi ska vara inne i början av kvällen sen ska vi nog gå ut och träffa några andra roliga och bara ha kul .

jag är så glad att jag ska träffa anna nu, känns som det var längesen.. men det var några veckor sen . Har känt henne & vart hennes bästa vän sen jag fortfarande gick i blöjan .,, Älskar henne min bästa vän ! ( L )

äälskadee [ L ]


Just nu .



just nu sitter jag hemma & väntar på att dom andra ska komma hem för jag tror att mamma har köpt något till mig , hmm får se ;) menmen, pappa körde hem mig imorse vid niotiden nåt sånt & sen dess har jag sovit, vatt ute i snön, kollat film (rädda Willy 1, gick på kanal 5) och suttit vid datorn & .. ätit godis hhah .. ;) Imorgon ska jag ut i stallet med Norea sen kanske vi ska sova, får se . vi har inte snackat om det än. Aja nu ska jag dra ,¨


puss :)

Mobilinlägg

Hejsan, nu sitter jag här i malmö hos några vi var bortbjudna hos, lånar pappas mobil så jag kan blogga .. Gissa vad? Jag firade ju jul med pappa och släkten igår och av pappa & mechi fick jag en iphone! Hade inte önskat mig någon speciell mobil, så jag blev jätteförvånad och glad! Nu måste jag bara lära mig hur man gör...tihi Utöver det fick jag lite annat smått och gått av min fina släkt:)idag jag ridit joker, tjock o fin snö vare, och han kicka ! Fattar inte hur han orkade galoppera så fort och stå på händer samtidigt haha men jag jobbade inte honom nåt speciellt det var mest en busrunda ;-) han fick iallafall lyfta på benen ordentligt vilket var bra för han är lite bekväm av sig.. Min lilla pålle(liten&liten) aja, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men en sak vet jag, ja måste ut och röra på mig, typ rida eller bara gå ut för jag känner inte för att sitta med nån kompis inne och droga godis och se film, kanske får jag locka ut någon som vill hitta på något kul :-D Se ya !

Godmorgon

heejsan, nu har jag nyss vatt ute med hunden och innan dess såg jag och min syster en film, vi såg knight and day , asbra !:D jag vaknade rätt tidigt i morse och somnade sent, aja det var rätt trevligt igår och jag är nöjd över vad jag fick ;) Riktigt kul att se min lillebror öppna paket för han blir helt till sig (: Nu har han tagit hem rasmus hit(hans kompis) och dom sitter & skriker i köket för dom spelar nitendo. Galna ungar haha, senare ska jag fira jul hemma hos farmor&farfar, Pappa hämtar mig & Lina vid fyra..tror jag? å visst fan, jag måste slå in julklappar till dom också haha det hade jag ju glöömt tihi ^^

ses .

ny design !

ny design & header nu då ! innan hade jag ju bara den vanliga men nu har min bästa sister gjort en design till mig för hon e så duktig yesyes , (yy 

jullklappar :D

Nu har jag fått litta julklappar - jag fick två par tumvantar (assnygga :D) eftersom jag behövde det , har frusit om fingrarna , buhu :/ but not anymore .. sen fick jag 2 filmer & en bok & ett presentkort & en asgod bodylotion i cocossmak från bodystore & några andra krämer & pengar & ett regnridställ :) Regnstället visste jag redan att jag skulle få, och angående var det kommer ifrån så är det köpt från hööks, kommer dock inte ihåg vad det kostade när jag tittade på det men inte så dyrt tror jag :) Imorgon blire jul med pappas "sida" .

kyyyssar ;)

God jul allesammans ;)

då var det ju julafton idag dåe ;P undrar vad jag får? hihi^^ men aja , iaf så är jag jäkligt mätt för somsagt - scones till frukost ( GOTT) hahah , aja, det är ju jul :)

igår var ingen bra dag , jag var superrastlös . jag gillar inte att bara vara inne en hel dag och sitta hemma, ville egentligen gå ut men det blev inte av för jag orkáde typ inte, ville rida Joker, åå - att det ska vara så fucking långt bort ! älskar gården & allt , det är fantastiskaa ridvägar & Anna är verkligen bäst men tänk om det var så nära att jag kunde springa till Joker nu och rejsa i snön barbacka ? (a)

Nog med det . igår slog jag in julklapparna & la dom under granen , hoppas alla blir nöjda ;D

kommer nog en bild på Joker från förra vintern , wait and see ;)

julklappar ;)

nu tänkte jag slå in julklappar, Sen ska min siss kanske hjälpa mig med design, jippie ! hoppashoppashoppas att hon göre ;D menmen, det hade ju vart så mke roligare att skriva om bloggen är  snygg ;) precis som jag är med mitt rum, där e så snyggt & modernt , annars e det ju inte kul att bo där ? ^^ 


hejsan .

det känns som jag skriver väldigt många inlägg, men det är bara för jag vatt hemma hela dagen .. gick ju inte att ta sig nånstans i stormen, sen så är det ju julafton imorgon ;)


har iaf sett lite film sen jag skrev sist, och vart ute i snön & skottat :) känner mig helt död i kroppen?! fattar inte varför, jag har känt mig så nu i ett par timmar tror ja.. inte kul men aja, jag kanske bara är trött eller nåt. Var uppe rätt länge igår. haha när jag är trött på kvällarna gör jag alltid mig helt iordning, tvättar bort sminket osv, sen lägger jag mig i min säng och sträcktittar på teve, sen somnar jag lite emellanåt ^^

önskar att det inte var så här... dontlikedontlike ....


BILD


Mitt hjärta (L)


Jag stör mig !

jag stör mig på folk som ser neråt på alla, som går runt och sneblickar , leker sig osv! vafan håller ni på med ? ;O klart, jag har väl för fasen också sneblickat någon, men man behöver väl fan inte gå runt och vara så jäkla bitchiga?  Liksom , hallå wake up! Seriöst, no life om man ALLTID går runt och dömer folk med blickar .. Ni som gör det väx upp . Och sen dömer folk av vad andra säger, tex, hon är en tönt, du borde inte snacka med henne, å så lyssnar man på det! What? Bedöm själva om ni vill ha den personen som vän eller inte !


behövde skriva av mig litta granne.. Menmen nu sitter jag vid datorn - fortfarande, tänkte snart försöka hitta på något innan jag blir alltför uttråkad, kanske se en film? :) & btw, det är julafton imorgon(a) Frukost tidigt med mi familia, (scones) sen städa upp lite, sen ska jag slå in julklappar, sen på eftermiddagen kommer lite släkt sen julbord & allmänt mys ;)

konstigt att detta året har jag typ inte önskat mig ngt speciellt, jag ville ha ett nytt dressyrschabrak till joker , men det har jag redan fått, skulle kanske ha önskat mig Joker men jag hade nog inte fått han av varken mamma eller min pappa ;) bara för att det redan är dyrt och tar tid osv, aja han är min endå(L)
 
höres ;)


min mys outfit :)


älskar att ha myskläder på mig, sjukt mke härligare ;D mitt hår har blivit aslångt och där har jag inte enss plattat det .. hm ska klippa mig snart men hoppas hon bara tar topparna :/

godmorgon gott folk ;D

Det var ju jävlar vad det ska snöa & storma, hmm får väl stanna inne heeelaa daagen.. menmen mina småsyskon e hemma & dom e rätt roliga (a) förutom min lilla fabiano för han sitter & spelar nintendo hela tiden, men jag kanske kan få vara med ? ;O 

Aja, tur att jag red min lille pålle ordentligt igår för han får nog stå idag ..

Se ya ,


hur normala , höö ?


Norea & Jag .. Smile (a

inlägg efter inlägg ?

sitter & drogar godis , måste skärpa mig - godis på en onsddag ? haha fy skäms.. men det är ju faktist jullov (a


mina vänner & jag är inte normala, men hur kul hade det vart om vi hade varit helt normala, SERIÖST?  vi skiter i ifall vi skämmer ut oss på stan osv, så länge vi har kul , det är det viktiga! I skolan skämmer vi alltid ut oss haha, alla där vet hur vi är :D Norea, Hanna, Alexandra, Melissa, Emma, Caroline (L)

hade tänkt lägga ut bilder från Carolines tjejkväll när vi rullade oss i snön i bara bikini och sen hoppade ner i hennes varma utejacussi, nice =) menmen, den kvällen var vi ju väääldigt normala ?(a)

& en sak; Norea jag älskar dig för att du alltid finns vid min sida ! <3


avskrivning,

kollade igenom gamla bilder.. oftast tänker jag typ aldrig på henne men ibland får jag sånna flashbacks .. det finns så mke jag ångrar..

vår sista sttund skulle ha blivit längre..
hur kunde jag tänka på andra hästar när hon var sjuk?


& Hur faan kan jag ha glömt hur vår vänskap kändes!?  Hon lärde mig så mke..


JAG ÄLSKAR DIG R.I.P 

R.I.P jag älskar dig (L)


heeemmma :D

okej, har vatt hemma ett tag nu men aja,

var askallt när jag gick till bussen! sen så när jag och Norea stod där och bah väntade så kom bussen och gissa vad? DEN KÖRDE FÖRBI OSS... så jäkla störigt, men vi fick gå hem till norea och vänta där och sen ta nästa buss som gick en timme senare. Norea och hennes bröder håller på att göra en isbana i trädgården, haha rätt coolt faktist endå;D

Men iaf, sen när vi var påväg till stallet så frös jag somfan . Så jä*vla störigt, eftersom det ska va kul att ta hand om hästen och rida, men jag typ hade ingen lust.. Men sen så gick det faktist uppåt:D När vi kom fram och jag hade fått upp värmen så gick allt mke bättre, då vart jag gla igen .. vi tränade för Anna ute på ängen´, barbacka ;) rider mest utan sadel nu på vintern( seriösa pass endå) för att om man kanske skulle åka av så e det ju lite mjukare? ;)

men iaf, det gick super:) kände att jag fick fatt ordentligt i högertygeln på slutet och då&då kände jag svikten från rumpan och det är ju alltid kul. Sen så är de ju så att dom älskar att galoppa ni snön så jag och norea tog en långsträcka på kullen och då busade han , haha :D


sen så motionerade jag och Norea två andra hästar till Anna, rätt kul faktisr, haha jag låg på "min hästs" hals och garvade för hennes trav/tölt/galopp/ var rätt kul hahah , men ska käka nu höres :)

soooommmaaar ..

  joker i somras, konstigt när det är sommar längtar jag till vintern och när det är vinter till sommaren;)

Bild på mig och broor min i fredas ;D


hhhaaaloj ;D

nu ska jag snart ge mig ut i snön för att gå till bussen :O haha aja, får väl va lite tuff nudå det är ju bra att röra på sig ;) igår var det typ 18 - , troddee fan jag skulle dö.. mådde inte alls bra så jag red inte iheller, när det är så här kallt känns det som att all lust försvinner.. ibland kan det vara kul att gå ut & åka pulka & sånt xD Men jag fryser ALLTID typ och blir lätt sjuk men aja han måste ridas så är det :D Min pålle börjar ju bli tjock hehe ;P <3  aja vi hööres :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0